VZW Steevliet uit Melle ontvangt cheque van 1000 euro in het kader van de Durabrik-actie “een hart voor mensen”

Vrijdag 6 oktober 2017 — Een plek creëren waar het altijd heerlijk thuiskomen is: dat is waar Durabrik voor staat. Al 50 jaar lang! Als waardengedreven onderneming hecht Durabrik bijzonder veel belang aan maatschappelijk engagement. Sinds het feestjaar verwezenlijkt Durabrik de actie ‘een hart voor mensen’ en schenkt het bouwbedrijf € 1000 aan een goed doel in elke gemeente waar een nieuw project gestart wordt. 

Zo ook in Melle, waar Durabrik een nieuwbouwproject uit de grond stampt met 8 open bebouwingen met vrije keuze architectuur. Daar zet het bouwbedrijf de vzw Steevliet in de bloemetjes, een organisatie die hulp verleent aan kinderen en jongeren van 0 tot 20 jaar die zich in een kwetsbare situatie bevinden. 

Claudia Callens, Directeur BU Gronden Durabrik, vertelt enthousiast: “Wij steunen elk jaar meerdere goede doelen, maar sinds ons feestjaar organiseren wij daarbovenop nog de actie ‘een hart voor mensen’.  Wij schenken 1000 € voor een goed doel in elke gemeente waar Durabrik dit jaar een nieuw project start. Op die manier schenken wij een stukje engagement terug. Niet omdat het moet, maar wel omdat het juist voelt.”