Victor tovert garage om tot slaapkamer

Victor tovert garage om tot slaapkamer

Donderdag 23 juni 2016 — Het nieuw samengestelde gezin van Sofie en Guy uit Waasmunster snakte naar meer ruimte. Een klus voor totaalaannemer Victor (www.victorrenoveert.be) die de woning uit de jaren ’70 volledig onder handen nam.

De zwaar ogende voordeur maakte meteen plaats voor een grote eiken deur, want Sofie en Guy wensten een modernere, ruimere sfeer. Na enkele gesprekken met de verbouwadviseur besliste het gezin om de garage om te vormen tot extra slaapkamer. Met een gipsplaten wand die in de toekomst makkelijk verwijderd kan worden wanneer één van de kinderen op kot gaat. Dankzij een extra badkamer op het gelijkvloers staan er ‘s ochtends geen lange wachtrijen meer voor de douche. Tot slot kreeg de hele benedenverdieping een nieuw parket bovenop de bestaande tegels voor een warm en rustgevend gevoel in de woning.

Volgens Sofie en Guy verliep de samenwerking met Victor en het team bijzonder vlot: ‘De projectleider was tijdens het hele proces beschikbaar voor al onze vragen. Hij luisterde en gaf vervolgens advies op maat van onze woning. Bovendien zorgde de duidelijke planning vooraf dat de hele verbouwing binnen de vooropgestelde tijd gerealiseerd werd. Ook de afspraken rond de prijs lagen op voorhand duidelijk vast.’