Victor tovert garage om tot slaapkamer

Victor tovert garage om tot slaapkamer

Het nieuw samengestelde gezin van Sofie en Guy uit Waasmunster snakte naar meer ruimte. Een klus voor totaalaannemer Victor (www.victorrenoveert.be) die de woning uit de jaren ’70 volledig onder handen nam.

De zwaar ogende voordeur maakte meteen plaats voor een grote eiken deur, want Sofie en Guy wensten een modernere, ruimere sfeer. Na enkele gesprekken met de verbouwadviseur besliste het gezin om de garage om te vormen tot extra slaapkamer. Met een gipsplaten wand die in de toekomst makkelijk verwijderd kan worden wanneer één van de kinderen op kot gaat. Dankzij een extra badkamer op het gelijkvloers staan er ‘s ochtends geen lange wachtrijen meer voor de douche. Tot slot kreeg de hele benedenverdieping een nieuw parket bovenop de bestaande tegels voor een warm en rustgevend gevoel in de woning.

Volgens Sofie en Guy verliep de samenwerking met Victor en het team bijzonder vlot: ‘De projectleider was tijdens het hele proces beschikbaar voor al onze vragen. Hij luisterde en gaf vervolgens advies op maat van onze woning. Bovendien zorgde de duidelijke planning vooraf dat de hele verbouwing binnen de vooropgestelde tijd gerealiseerd werd. Ook de afspraken rond de prijs lagen op voorhand duidelijk vast.’

Over Durabrik

Durabrik is het bedrijf achter de totaalaannemers Durabrik (nieuwbouw), Victor (renovatie) en Ecopuur (duurzame gebouwtechieken). Binnen Durabrik is ook een afdeling werkzaam die zich specifiek richt op overheden en publieke opdrachtgevers: Durabrik Publieke Samenwerking.

Durabrik creëert toekomstgerichte woonoplossingen vanuit ieders behoefte aan levenskwaliteit en kan zich vandaag met 50 jaar ervaring, een vaste waarde in de bouwsector noemen. Een team van 230 vaste medewerkers realiseert een jaaromzet van 99 miljoen euro. Joost en Claudia Callens staan als tweede generatie in dit familiebedrijf aan het hoofd. De hoofdzetel langs de E40 in Drongen is een blikvanger die gekenmerkt wordt door een unieke inspiratieruimte en door het blanco huis, geïntegreerd in de hoek van het gebouw. Het opvallende gebouw staat symbool voor de onderscheidende identiteit van het bedrijf.

De bedrijfsidentiteit van Durabrik wordt ontwikkeld door een progressief HR beleid. De expertise in bouwen wordt gecombineerd met een heel menselijke aanpak, waarin zowel de klant als de medewerker zich voor 100% betrokken voelt. Want bouwen begint bij mensen! Respect en vertrouwen, Ontplooiing en Ontwikkeling, Samenwerken, Innovatief ondernemen en Eigenaarschap (ROSIE) vatten de vijf bedrijfswaarden samen die uitgedragen worden door alle Durabrik medewerkers, van de metser over de bouwadviseur tot de ingenieurs. Vanuit de positieve kracht van medewerkers streeft het bedrijf naar de hoogst mogelijke klantentevredenheid.

Door zijn mensgerichte en innovatieve aanpak weet Durabrik zich te onderscheiden binnen de bouwsector. Zo werd de groep voor haar personeelsbeleid bekroond met de titel "Vlaamse HR Ambassadeur 2015' en kregen ze in 2017 van Vlerick het certificaat “Great place to work”. In 2016 werd het kwaliteitsbeleid van Durabrik beloond met de Kwinta Business Excellence Award. In 2017 werd Joost Callens, ‘CSR professional of the year’ voor het duurzaamheidsbeleid van het bedrijf.

Durabrik
Landegemstraat, 10
9031 Drongen