Victor toont uniek renovatieproject tijdens de Vlaamse renovatiedag

Voor al wie verbouwplannen koestert, is de Vlaamse renovatiedag op zondagnamiddag 28 mei een absolute topdag! Tal van inspirerende renovaties openen dan hun deuren en verbouwers in spé kunnen ter plaatse boeiende gesprekken voeren met architect en bouwheer. 

In de provincie Oost-Vlaanderen, meer bepaald te Melle, tonen architect Wouter Taelman van At2architecten en verbouwspecialist Victor  hoe ze samen het huis van Ruben en Isabel, een voormalige oude veehoeve, hebben omgetoverd tot een open en lichtrijke leefruimte. Echt iets voor liefhebbers van strak en modern zonder de historiek van het oude pand uit het oog te verliezen.

Benieuwd naar het resultaat? Kom zelf eens kijken.

Meer info : https://www.devlaamserenovatiedag.be/project2017/56/?frm%5bp%5d%5b%5d=10&frm%5bt%5d%5b%5d

 

Over Victor

Victor is een totaalaannemer in residentiële renovatie. Met als focus: een stukje persoonlijkheid van de bouwheer weerspiegelen in elke woning. Vandaar onze baseline ‘Uit liefde voor je huis’. Omdat de liefde voor een woning blijft, ook al veranderen de levensbehoeften. Hoe maakt Victor dat concreet? Een verbouwexpert en tevens vertrouwenspersoon staan klaar om de bouwheer bij te staan tijdens zijn volledig renovatieproject. Elke verbouwing is maatwerk. Victor kiest voor persoonlijke betrokkenheid, glasheldere timings en een vast budget. Victor behoort tot de familieonderneming Durabrik, al meer dan 50 jaar een referentie in de bouwsector.

 

Contacteer ons
Over Durabrik

Durabrik is het bedrijf achter de totaalaannemers Durabrik (nieuwbouw), Victor (renovatie) en Ecopuur (duurzame gebouwtechieken). Binnen Durabrik is ook een afdeling werkzaam die zich specifiek richt op overheden en publieke opdrachtgevers: Durabrik Publieke Samenwerking.

Durabrik creëert toekomstgerichte woonoplossingen vanuit ieders behoefte aan levenskwaliteit en kan zich vandaag met 50 jaar ervaring, een vaste waarde in de bouwsector noemen. Een team van 230 vaste medewerkers realiseert een jaaromzet van 99 miljoen euro. Joost en Claudia Callens staan als tweede generatie in dit familiebedrijf aan het hoofd. De hoofdzetel langs de E40 in Drongen is een blikvanger die gekenmerkt wordt door een unieke inspiratieruimte en door het blanco huis, geïntegreerd in de hoek van het gebouw. Het opvallende gebouw staat symbool voor de onderscheidende identiteit van het bedrijf.

De bedrijfsidentiteit van Durabrik wordt ontwikkeld door een progressief HR beleid. De expertise in bouwen wordt gecombineerd met een heel menselijke aanpak, waarin zowel de klant als de medewerker zich voor 100% betrokken voelt. Want bouwen begint bij mensen! Respect en vertrouwen, Ontplooiing en Ontwikkeling, Samenwerken, Innovatief ondernemen en Eigenaarschap (ROSIE) vatten de vijf bedrijfswaarden samen die uitgedragen worden door alle Durabrik medewerkers, van de metser over de bouwadviseur tot de ingenieurs. Vanuit de positieve kracht van medewerkers streeft het bedrijf naar de hoogst mogelijke klantentevredenheid.

Door zijn mensgerichte en innovatieve aanpak weet Durabrik zich te onderscheiden binnen de bouwsector. Zo werd de groep voor haar personeelsbeleid bekroond met de titel "Vlaamse HR Ambassadeur 2015' en kregen ze in 2017 van Vlerick het certificaat “Great place to work”. In 2016 werd het kwaliteitsbeleid van Durabrik beloond met de Kwinta Business Excellence Award. In 2017 werd Joost Callens, ‘CSR professional of the year’ voor het duurzaamheidsbeleid van het bedrijf.

Durabrik
Landegemstraat, 10
9031 Drongen