Start verkoop nieuwbouwproject Peutie (Durabrik)

Start verkoop nieuwbouwproject Peutie (Durabrik)

Vilvoordse architecte tekent voor compact en trendy wonen

In Peutie, vlakbij Vilvoorde, is de verkoop gestart van 17 woningen, waarvan 14 woningen op de site en 3 aan de Martelarenstraat. Met een snelle verbinding naar de E19 en RO, en het treinstation op 5 minuten, scoort Peutie hoog op vlak van mobiliteit.

Met een oppervlakte die varieert van 130 m² tot 168 m², is de architectuur niet alleen compact, maar ook trendy. “De woningen hebben een strakke uitstraling, elk met een uniek karakter binnen de verkaveling”, aldus architecte Angeline Nys, zelf afkomstig van Vilvoorde.

Het project biedt dankzij het divers aanbod voor elk wat wils, woningen met 3 en 4 slaapkamers, met en zonder garage. De woningen blijven budgetvriendelijk en scoren met een E54-peil qua energiezuinigheid zelfs beter dan de wettelijke norm.

Wonen in Peutie betekent ook wonen in een gezellige gemeente met heel wat troeven. Zo zijn er bijvoorbeeld de jaarlijkse Septemberfeesten die gepaard gaan met een grote processie. De twee scholen in het centrum met een zeer goede reputatie maken van Peutie ook een zeer aangename woonomgeving voor jonge gezinnen.  En op zondag kunnen de kids gaan ravotten bij de plaatselijke scouts op hun prachtig domein met nieuwe lokalen aan het Peutiebos.

Mensen zullen er een nieuwe thuis kunnen kopen vanaf 264.500 euro (grond + woning exclusief BTW en kosten).

Contacteer ons
Over Durabrik

Durabrik is het bedrijf achter de totaalaannemers Durabrik (nieuwbouw), Victor (renovatie) en Ecopuur (duurzame gebouwtechieken). Binnen Durabrik is ook een afdeling werkzaam die zich specifiek richt op overheden en publieke opdrachtgevers: Durabrik Publieke Samenwerking.

Durabrik creëert toekomstgerichte woonoplossingen vanuit ieders behoefte aan levenskwaliteit en kan zich vandaag met 50 jaar ervaring, een vaste waarde in de bouwsector noemen. Een team van 230 vaste medewerkers realiseert een jaaromzet van 99 miljoen euro. Joost en Claudia Callens staan als tweede generatie in dit familiebedrijf aan het hoofd. De hoofdzetel langs de E40 in Drongen is een blikvanger die gekenmerkt wordt door een unieke inspiratieruimte en door het blanco huis, geïntegreerd in de hoek van het gebouw. Het opvallende gebouw staat symbool voor de onderscheidende identiteit van het bedrijf.

De bedrijfsidentiteit van Durabrik wordt ontwikkeld door een progressief HR beleid. De expertise in bouwen wordt gecombineerd met een heel menselijke aanpak, waarin zowel de klant als de medewerker zich voor 100% betrokken voelt. Want bouwen begint bij mensen! Respect en vertrouwen, Ontplooiing en Ontwikkeling, Samenwerken, Innovatief ondernemen en Eigenaarschap (ROSIE) vatten de vijf bedrijfswaarden samen die uitgedragen worden door alle Durabrik medewerkers, van de metser over de bouwadviseur tot de ingenieurs. Vanuit de positieve kracht van medewerkers streeft het bedrijf naar de hoogst mogelijke klantentevredenheid.

Door zijn mensgerichte en innovatieve aanpak weet Durabrik zich te onderscheiden binnen de bouwsector. Zo werd de groep voor haar personeelsbeleid bekroond met de titel "Vlaamse HR Ambassadeur 2015' en kregen ze in 2017 van Vlerick het certificaat “Great place to work”. In 2016 werd het kwaliteitsbeleid van Durabrik beloond met de Kwinta Business Excellence Award. In 2017 werd Joost Callens, ‘CSR professional of the year’ voor het duurzaamheidsbeleid van het bedrijf.

Durabrik
Landegemstraat, 10
9031 Drongen