Start laatste fase Residentie du Parc te Aalst.

Start laatste fase Residentie du Parc te Aalst.

De speelse architectuur met warme houtaccenten sluit perfect aan bij de groene omgeving en het grote leefterras biedt een prachtig uitzicht op de parktuin. Het zijn twee troeven die meteen opvallen bij een bezoek aan het kijkappartement van Durabrik in Residentie du Parc te Aalst. 

Met de start van de verkoop van de 21 woongelegenheden van blok A, meteen de laatste van het project in villaresidentie du Parc, opent Durabrik opnieuw de deuren voor potentiële kopers. Het project biedt appartementen met 1 of 2 slaapkamers, penthouses met 2 of 3 slaapkamer, en ondergrondse garageboxen. Het gezellige centrum van Aalst ligt op een boogscheut en de aansluiting met de E40 maakt dat het woon-werkverkeer naar Brussel en Gent bijzonder vlot verloopt.

Naast de groene omgeving biedt Durabrik met deze 21 appartementen en penthouses ook een energiezuinige (energiepeil E60)  én budgetvriendelijke woonst. De goed gekozen en kwaliteitsvolle materialen en technieken, zoals een ventilatiesysteem type D, verzekeren bovendien dat de woonkost ook in de toekomst laag ligt.

Inschrijven voor een bezoek aan het kijkappartement kan via www.durabrik.be. Een eerste glimps opvangen kan alvast via de 360° virtual tour.  

Over Durabrik

Durabrik is het bedrijf achter de totaalaannemers Durabrik (nieuwbouw), Victor (renovatie) en Ecopuur (duurzame gebouwtechieken). Binnen Durabrik is ook een afdeling werkzaam die zich specifiek richt op overheden en publieke opdrachtgevers: Durabrik Publieke Samenwerking.

Durabrik creëert toekomstgerichte woonoplossingen vanuit ieders behoefte aan levenskwaliteit en kan zich vandaag met 50 jaar ervaring, een vaste waarde in de bouwsector noemen. Een team van 230 vaste medewerkers realiseert een jaaromzet van 99 miljoen euro. Joost en Claudia Callens staan als tweede generatie in dit familiebedrijf aan het hoofd. De hoofdzetel langs de E40 in Drongen is een blikvanger die gekenmerkt wordt door een unieke inspiratieruimte en door het blanco huis, geïntegreerd in de hoek van het gebouw. Het opvallende gebouw staat symbool voor de onderscheidende identiteit van het bedrijf.

De bedrijfsidentiteit van Durabrik wordt ontwikkeld door een progressief HR beleid. De expertise in bouwen wordt gecombineerd met een heel menselijke aanpak, waarin zowel de klant als de medewerker zich voor 100% betrokken voelt. Want bouwen begint bij mensen! Respect en vertrouwen, Ontplooiing en Ontwikkeling, Samenwerken, Innovatief ondernemen en Eigenaarschap (ROSIE) vatten de vijf bedrijfswaarden samen die uitgedragen worden door alle Durabrik medewerkers, van de metser over de bouwadviseur tot de ingenieurs. Vanuit de positieve kracht van medewerkers streeft het bedrijf naar de hoogst mogelijke klantentevredenheid.

Door zijn mensgerichte en innovatieve aanpak weet Durabrik zich te onderscheiden binnen de bouwsector. Zo werd de groep voor haar personeelsbeleid bekroond met de titel "Vlaamse HR Ambassadeur 2015' en kregen ze in 2017 van Vlerick het certificaat “Great place to work”. In 2016 werd het kwaliteitsbeleid van Durabrik beloond met de Kwinta Business Excellence Award. In 2017 werd Joost Callens, ‘CSR professional of the year’ voor het duurzaamheidsbeleid van het bedrijf.

Durabrik
Landegemstraat, 10
9031 Drongen