Persbericht Durabrik Beigem - Grimbergen

Modern en duurzaam wonen in de ‘Parel van Brabant’

Vrijdag 13 oktober 2017 — Grimbergen staat niet voor niks bekend als de ‘Parel van Brabant’. In deze rustige groene rand rond Brussel bouwt Durabrik 20 woningen in een kindvriendelijke buurt in deelgemeente Beigem. Met groot succes: hoewel het project pas loopt, zijn intussen al 8 units verkocht.  

Hedendaagse harmonie

‘Eenheid en diversiteit zijn de architecturale basisideeën in deze verkaveling. Je woont modern en hedendaags in een huis met een eigen karakter. De harmonie van de buitenkant vertaalt zich binnen in een praktische en gerieflijke indeling.’, legt architecte Angeline Nys uit.

Kersverse eigenaars hebben de keuze tussen een open of halfopen bebouwing, met aangelegde oprit plus garage of een parkeerplaats in openlucht. Boven vind je telkens 3, 4 of zelfs 5 kamers, beneden valt het open en moderne ontwerp van de leefruimte en keuken op. De hedendaagse afwerking loopt aan de buitenkant door met een strakke combinatie van crepi en gevelsteen. Uiteraard is ook aan duurzaamheid gedacht, met onder andere 12 zonnepanelen op het dak.

Groene en kindvriendelijke omgeving

Dankzij de mooie natuur in de rand rond Brussel zullen toekomstige bewoners van deze hypermoderne woningen niet alleen kunnen genieten van hun tuin maar ook van heerlijke fiets- of wandeltochten in de streek. Bovendien ligt de verkaveling aan een verkeersvrije straat met een gezellig parkje in de buurt, waardoor het de ideale omgeving is voor gezinnen met kinderen. Boodschappen doe je te voet of met de fiets, en dankzij de goede verbinding met de Ring en de A12 is Grimbergen ook ideaal gelegen voor alle woon-werkverkeer. Prijzen starten vanaf € 361.000 (exclusief kosten).