Op zoek naar een appartement in regio Aalst?

Op zaterdag 28 november tussen 14 en 17 u opent Durabrik de deuren van haar nieuwe kijkappartement in Villaresidentie 'du Parc'.

Villaresidentie 'du Parc' bevindt zich in een mooie groene villawijk en biedt ruime, energiezuinige appartementen en penthouses aan met ondergrondse parkeerboxen. De speelse architectuur van deze residentie sluit perfect aan bij de groene omgeving met een uniek park boordevol prachtige oude bomen waarvan kan genoten worden vanop het ruime leefterras. De appartementen zijn uitstekend gelegen; er is een bushalte en winkel vlakbij en de verbinding met de E40 is optimaal.

Op zaterdag 28 november opent Durabrik de deuren van haar splinternieuwe kijkappartement van 14 tot 17u. Bezoekers kunnen zo zelf ontdekken dat wonen op een appartement synonomiem staat voor  modern en ultra-comfortabel wonen middenin een schitterende parktuin.

​Praktische informatie infomoment:

Zaterdag 28 november

Van 14 tot 17u

Ninovesteenweg 74 in Aalst

Contacteer ons
Ann Ramaekers oSérieux! PR agency
Over Durabrik

Durabrik is het bedrijf achter de totaalaannemers Durabrik (nieuwbouw), Victor (renovatie) en Ecopuur (duurzame gebouwtechieken). Binnen Durabrik is ook een afdeling werkzaam die zich specifiek richt op overheden en publieke opdrachtgevers: Durabrik Publieke Samenwerking.

Durabrik creëert toekomstgerichte woonoplossingen vanuit ieders behoefte aan levenskwaliteit en kan zich vandaag met 50 jaar ervaring, een vaste waarde in de bouwsector noemen. Een team van 230 vaste medewerkers realiseert een jaaromzet van 99 miljoen euro. Joost en Claudia Callens staan als tweede generatie in dit familiebedrijf aan het hoofd. De hoofdzetel langs de E40 in Drongen is een blikvanger die gekenmerkt wordt door een unieke inspiratieruimte en door het blanco huis, geïntegreerd in de hoek van het gebouw. Het opvallende gebouw staat symbool voor de onderscheidende identiteit van het bedrijf.

De bedrijfsidentiteit van Durabrik wordt ontwikkeld door een progressief HR beleid. De expertise in bouwen wordt gecombineerd met een heel menselijke aanpak, waarin zowel de klant als de medewerker zich voor 100% betrokken voelt. Want bouwen begint bij mensen! Respect en vertrouwen, Ontplooiing en Ontwikkeling, Samenwerken, Innovatief ondernemen en Eigenaarschap (ROSIE) vatten de vijf bedrijfswaarden samen die uitgedragen worden door alle Durabrik medewerkers, van de metser over de bouwadviseur tot de ingenieurs. Vanuit de positieve kracht van medewerkers streeft het bedrijf naar de hoogst mogelijke klantentevredenheid.

Door zijn mensgerichte en innovatieve aanpak weet Durabrik zich te onderscheiden binnen de bouwsector. Zo werd de groep voor haar personeelsbeleid bekroond met de titel "Vlaamse HR Ambassadeur 2015' en kregen ze in 2017 van Vlerick het certificaat “Great place to work”. In 2016 werd het kwaliteitsbeleid van Durabrik beloond met de Kwinta Business Excellence Award. In 2017 werd Joost Callens, ‘CSR professional of the year’ voor het duurzaamheidsbeleid van het bedrijf.

Durabrik
Landegemstraat, 10
9031 Drongen