Nieuwe site Durabrik in rustige rand rond Brugge

Nieuwe site Durabrik in rustige rand rond Brugge

Woensdag 24 februari 2016 — De prachtig groene omgeving van Oedelem in het hartje van West-Vlaanderen vormt het decor voor het nieuwe project van Durabrik. Deze verkaveling biedt alle voordelen van rustig wonen, op een boogscheut van het historische Brugge.

Minder is meer

‘De mooie natuur in de omgeving van Oedelem laat je op adem komen. Die rust en gezelligheid vind je terug in de architectuur van dit project’, legt architect Kris Baekelandt uit. ‘De woningen vormen samen een homogeen en rustig geheel. Eenvoud en conformiteit in stijl kenmerken deze verkaveling.’

Het project telt in totaal 17 woningen, opgetrokken in een moderne, hedendaagse stijl. Ze hebben elk een ruime woonkamer en een open keuken. Boven zijn drie slaapkamers, een ruime badkamer en een apart toilet. Verder kunnen kopers kiezen voor een inpandige garage of een parkeerplaats voor of naast de woning. Leuke extra: voor lot 10 op deze verkaveling bepalen de toekomstige bewoners zelf de architectuur. Terwijl Durabrik alle technische aspecten voor haar rekening neemt, kiezen zij de stijl, het interieur en de kleuren voor hun eigen unieke huis en thuis.

 

Slimme locatie

De nieuwe verkaveling in de Sijselestraat in Oedelem, een deelgemeente van Beernem, ligt in de groene driehoek Damme-Oostkamp-Knesselare met op wandel- of fietsafstand restaurants, winkels, scholen en kinderopvang. En met het openbaar vervoer en de vlotte verbindingswegen zijn het centrum van Brugge en Gent makkelijk en snel te bereiken voor het werk, om te shoppen of voor een culturele uitstap.

 

Budgetvriendelijk en energiezuinig

Bij Durabrik liggen budget en opleveringstermijn vast, zodat toekomstige bewoners niet voor verrassingen komt te staan. De kwaliteitsvolle en duurzame materialen en de specifieke bouwtechnieken houden de woonkost ook in de toekomst laag. Verder verzekert een goede isolatie met een beschermende buitenschil en een ventilatiesysteem type D een bijzonder aangenaam leefcomfort, met beperkte energie-uitgaven en een groot hart voor het milieu.

 

 

Durabrik Oedelem
Durabrik Oedelem
Durabrik Oedelem
Durabrik Oedelem
Durabrik Oedelem
Durabrik Oedelem
Durabrik Oedelem
Durabrik Oedelem
Durabrik Oedelem
Durabrik Oedelem