Investeren aan de kust blijft in trek! Maak van Knokke-Heist je (tweede) thuis.

In de nieuwe verkaveling in de Walstraat in Knokke-Heist bouwt Durabrik 6 halfopen en 8 gesloten woningen, zowel in moderne stijl als in de typisch Knokse stijl. De regio is niet ongekend voor Durabrik. Op nog geen kilometer van de Walstraat, bouwde Durabrik in de Leenstraat 9 woningen.

Jan Lievens, directeur Durabrik licht toe: "Een woning aan de kust blijft voor veel Belgen een interessante investering. Dankzij de betaalbaarheid en de uitstekende ligging van onze woningen was de Leenstraat in een mum van tijd uitverkocht en kent ook de verkoop van de woningen in de Walstraat een vliegende start. Na een week zijn er al 2 huizen verkocht,  snel zijn is dus de boodschap."  

 

Architect Pol Jonckheere over zijn ontwerp: “Om harmonie te creëren tussen de natuur en de verkaveling werkten we met materialen zoals hout en wit gevelpleisterwerk. Ook het kleurenpallet is volledig afgestemd op de omgeving en dat zorgt voor een mooi totaalconcept.“

De zee en het strand liggen op fietsafstand maar met de aangelegde tuin kan je gerust ook thuis genieten van je aperitief. Met de tramhalte vlakbij, sta je in een wip in andere kustgemeenten. 

Contacteer ons
Dorien Verté Communicatie Medewerker, Durabrik
Dorien Verté Communicatie Medewerker, Durabrik
Over Durabrik

Durabrik is het bedrijf achter de totaalaannemers Durabrik (nieuwbouw), Victor (renovatie) en Ecopuur (duurzame gebouwtechieken). Binnen Durabrik is ook een afdeling werkzaam die zich specifiek richt op overheden en publieke opdrachtgevers: Durabrik Publieke Samenwerking.

Durabrik creëert toekomstgerichte woonoplossingen vanuit ieders behoefte aan levenskwaliteit en kan zich vandaag met 50 jaar ervaring, een vaste waarde in de bouwsector noemen. Een team van 230 vaste medewerkers realiseert een jaaromzet van 99 miljoen euro. Joost en Claudia Callens staan als tweede generatie in dit familiebedrijf aan het hoofd. De hoofdzetel langs de E40 in Drongen is een blikvanger die gekenmerkt wordt door een unieke inspiratieruimte en door het blanco huis, geïntegreerd in de hoek van het gebouw. Het opvallende gebouw staat symbool voor de onderscheidende identiteit van het bedrijf.

De bedrijfsidentiteit van Durabrik wordt ontwikkeld door een progressief HR beleid. De expertise in bouwen wordt gecombineerd met een heel menselijke aanpak, waarin zowel de klant als de medewerker zich voor 100% betrokken voelt. Want bouwen begint bij mensen! Respect en vertrouwen, Ontplooiing en Ontwikkeling, Samenwerken, Innovatief ondernemen en Eigenaarschap (ROSIE) vatten de vijf bedrijfswaarden samen die uitgedragen worden door alle Durabrik medewerkers, van de metser over de bouwadviseur tot de ingenieurs. Vanuit de positieve kracht van medewerkers streeft het bedrijf naar de hoogst mogelijke klantentevredenheid.

Door zijn mensgerichte en innovatieve aanpak weet Durabrik zich te onderscheiden binnen de bouwsector. Zo werd de groep voor haar personeelsbeleid bekroond met de titel "Vlaamse HR Ambassadeur 2015' en kregen ze in 2017 van Vlerick het certificaat “Great place to work”. In 2016 werd het kwaliteitsbeleid van Durabrik beloond met de Kwinta Business Excellence Award. In 2017 werd Joost Callens, ‘CSR professional of the year’ voor het duurzaamheidsbeleid van het bedrijf.

Durabrik
Landegemstraat, 10
9031 Drongen