Investeren aan de kust blijft in trek! Maak van Knokke-Heist je (tweede) thuis.

Donderdag 22 juni 2017 — In de nieuwe verkaveling in de Walstraat in Knokke-Heist bouwt Durabrik 6 halfopen en 8 gesloten woningen, zowel in moderne stijl als in de typisch Knokse stijl. De regio is niet ongekend voor Durabrik. Op nog geen kilometer van de Walstraat, bouwde Durabrik in de Leenstraat 9 woningen.

Jan Lievens, directeur Durabrik licht toe: "Een woning aan de kust blijft voor veel Belgen een interessante investering. Dankzij de betaalbaarheid en de uitstekende ligging van onze woningen was de Leenstraat in een mum van tijd uitverkocht en kent ook de verkoop van de woningen in de Walstraat een vliegende start. Na een week zijn er al 2 huizen verkocht,  snel zijn is dus de boodschap."  

 

Architect Pol Jonckheere over zijn ontwerp: “Om harmonie te creëren tussen de natuur en de verkaveling werkten we met materialen zoals hout en wit gevelpleisterwerk. Ook het kleurenpallet is volledig afgestemd op de omgeving en dat zorgt voor een mooi totaalconcept.“

De zee en het strand liggen op fietsafstand maar met de aangelegde tuin kan je gerust ook thuis genieten van je aperitief. Met de tramhalte vlakbij, sta je in een wip in andere kustgemeenten. 

Durabrik_WalstraatKnokke
Durabrik_WalstraatKnokke
Durabrik_WalstraatKnokke
Durabrik_WalstraatKnokke
Dorien Verté Communicatie Medewerker at Durabrik