Home Days… een inspiratiebron voor eigenaars in spé

Heel wat Belgen zijn op zoek naar een eigen woning, een zoektocht die echter niet altijd over een leien dakje loopt. Eigenaars in spé stellen zich heel wat vragen over budget, energienormen, premies,… maar vinden niet altijd de juiste antwoorden. 

Twijfel je tussen bouwen, kopen of verbouwen? Maak je je zorgen over je budget? En hoe zit het met al die energiezuinige technieken? Tijdens de Home Days op 20 september (11-17u) in Kampenhout brengt Durabrik experts uit de sector samen die de hele dag lang praktische tips geven. Alle thema’s komen aan bod: Notarissen Angelique Van Daele en Christiaan Triau geven een overzicht van de kosten bij de aankoop van een woning. Een specialist van Uw Hypotheek Advies legt aan de hand van een concreet hypotheekvoorbeeld uit wat je met een gemiddeld budget kan realiseren. Specialisten van Ecopuur, een installatiebedrijf van duurzame energietechnieken, lichten toe wat een E-peil is en de impact  daarvan op de energiefactuur. Ze geven ook een duidelijk overzicht van alle energietechnieken en –premies, het rendement en de terugverdientijd ervan. Realo en Zimmo overlopen de aandachtspunten bij het zoeken naar een eigen woning.  Tenslotte geeft Immo Dewaele concrete tips over hoe een woning zo snel mogelijk en aan de juiste prijs verkocht te krijgen.  

Voor meer informatie: www.homedays.be

Over Durabrik

Durabrik is het bedrijf achter de totaalaannemers Durabrik (nieuwbouw), Victor (renovatie) en Ecopuur (duurzame gebouwtechieken). Binnen Durabrik is ook een afdeling werkzaam die zich specifiek richt op overheden en publieke opdrachtgevers: Durabrik Publieke Samenwerking.

Durabrik creëert toekomstgerichte woonoplossingen vanuit ieders behoefte aan levenskwaliteit en kan zich vandaag met 50 jaar ervaring, een vaste waarde in de bouwsector noemen. Een team van 230 vaste medewerkers realiseert een jaaromzet van 99 miljoen euro. Joost en Claudia Callens staan als tweede generatie in dit familiebedrijf aan het hoofd. De hoofdzetel langs de E40 in Drongen is een blikvanger die gekenmerkt wordt door een unieke inspiratieruimte en door het blanco huis, geïntegreerd in de hoek van het gebouw. Het opvallende gebouw staat symbool voor de onderscheidende identiteit van het bedrijf.

De bedrijfsidentiteit van Durabrik wordt ontwikkeld door een progressief HR beleid. De expertise in bouwen wordt gecombineerd met een heel menselijke aanpak, waarin zowel de klant als de medewerker zich voor 100% betrokken voelt. Want bouwen begint bij mensen! Respect en vertrouwen, Ontplooiing en Ontwikkeling, Samenwerken, Innovatief ondernemen en Eigenaarschap (ROSIE) vatten de vijf bedrijfswaarden samen die uitgedragen worden door alle Durabrik medewerkers, van de metser over de bouwadviseur tot de ingenieurs. Vanuit de positieve kracht van medewerkers streeft het bedrijf naar de hoogst mogelijke klantentevredenheid.

Door zijn mensgerichte en innovatieve aanpak weet Durabrik zich te onderscheiden binnen de bouwsector. Zo werd de groep voor haar personeelsbeleid bekroond met de titel "Vlaamse HR Ambassadeur 2015' en kregen ze in 2017 van Vlerick het certificaat “Great place to work”. In 2016 werd het kwaliteitsbeleid van Durabrik beloond met de Kwinta Business Excellence Award. In 2017 werd Joost Callens, ‘CSR professional of the year’ voor het duurzaamheidsbeleid van het bedrijf.

Durabrik
Landegemstraat, 10
9031 Drongen