Gemoedelijk wonen op het platteland in Desselgem

Rustig gelegen en toch dichtbij het centrum van Waregem,  daar bouwt Durabrik 13 nieuwe woningen in de Ter Lindenstraat in Desselgem.

Het project is een mix van 4 open loten met vrije architectuur en 10 halfopen woningen met een vastgelegde moderne architectuur. Een extra troef is dat alle woningen standaard over 6 zonnepanelen beschikken. Dat pakket kan optioneel uitgebreid worden om je woning bijna-energieneutraal te maken.

De woningen hebben een plat dak en telkens 3 slaapkamers. Beneden is gekozen voor een open keuken en veel lichtinval.

Claeys architectenbureau vertelt : “De ontwerpen zijn rechttoe-rechtaan, ruim en betaalbaar. Door de openheid en de lichtinval lijkt de natuur zo naar binnen te komen. De woningen stralen uniformiteit uit door de gevel in crepi of baksteen maar door accenten in hout of plaatmateriaal krijgen ze toch hun eigenheid. “

Je hebt al een woning vanaf € 275.800 excl BTW en kosten, inclusief 6 zonnepanelen!

Op 22 maart organiseert Durabrik een info avond rond dit project en hun project in Oostrozebeke.

Geïnteresseerden zijn welkom vanaf 19u30 en Feestzaal Damberd (Liebaardstraat 20, Desselgem).  Inschrijven kan via de website van Durabrik (www.durabrik.be).

Over Durabrik

Durabrik is het bedrijf achter de totaalaannemers Durabrik (nieuwbouw), Victor (renovatie) en Ecopuur (duurzame gebouwtechieken). Binnen Durabrik is ook een afdeling werkzaam die zich specifiek richt op overheden en publieke opdrachtgevers: Durabrik Publieke Samenwerking.

Durabrik creëert toekomstgerichte woonoplossingen vanuit ieders behoefte aan levenskwaliteit en kan zich vandaag met 50 jaar ervaring, een vaste waarde in de bouwsector noemen. Een team van 230 vaste medewerkers realiseert een jaaromzet van 99 miljoen euro. Joost en Claudia Callens staan als tweede generatie in dit familiebedrijf aan het hoofd. De hoofdzetel langs de E40 in Drongen is een blikvanger die gekenmerkt wordt door een unieke inspiratieruimte en door het blanco huis, geïntegreerd in de hoek van het gebouw. Het opvallende gebouw staat symbool voor de onderscheidende identiteit van het bedrijf.

De bedrijfsidentiteit van Durabrik wordt ontwikkeld door een progressief HR beleid. De expertise in bouwen wordt gecombineerd met een heel menselijke aanpak, waarin zowel de klant als de medewerker zich voor 100% betrokken voelt. Want bouwen begint bij mensen! Respect en vertrouwen, Ontplooiing en Ontwikkeling, Samenwerken, Innovatief ondernemen en Eigenaarschap (ROSIE) vatten de vijf bedrijfswaarden samen die uitgedragen worden door alle Durabrik medewerkers, van de metser over de bouwadviseur tot de ingenieurs. Vanuit de positieve kracht van medewerkers streeft het bedrijf naar de hoogst mogelijke klantentevredenheid.

Door zijn mensgerichte en innovatieve aanpak weet Durabrik zich te onderscheiden binnen de bouwsector. Zo werd de groep voor haar personeelsbeleid bekroond met de titel "Vlaamse HR Ambassadeur 2015' en kregen ze in 2017 van Vlerick het certificaat “Great place to work”. In 2016 werd het kwaliteitsbeleid van Durabrik beloond met de Kwinta Business Excellence Award. In 2017 werd Joost Callens, ‘CSR professional of the year’ voor het duurzaamheidsbeleid van het bedrijf.

Durabrik
Landegemstraat, 10
9031 Drongen