Een totale ommekeer met Victor: het loftgevoel!

Vrijdag 9 september 2016 — Een onpraktische en donkere ruimte-indeling met een veel te grote garage en een veel te smalle keuken, zorgden bij Ann en Frank uit Affligem voor heel wat ergernis en met de komst van hun eerste kindje hakten ze de knoop door en kozen voor een totaalrenovatie van hun bestaande woning. 

Totaalaannemer Victor gaf het huis een volledige make-over: de smalle keuken ruimde plaats voor een open keuken met lange glaspartijen en zicht op de tuin. De elektrische voorzieningen werden helemaal vernieuwd, een modern lichtplan uitgewerkt en ook de vloeren kregen een totaal nieuwe look. Het resultaat? Een moderne, ultra-lichte woning met een aangenaam loftgevoel waarin het heerlijk toeven is.  

Ook over de samenwerking met Victor is Frank zeer tevreden: “Onze projectleider was top. Voor een ongeduldig persoon als mezelf mag het altijd sneller gaan, maar eigenlijk is alles vlot verlopen. Correct in timings en volgens de afspraken. Ik heb me niets moeten aantrekken. Maar was wel betrokken. En dan zo’n resultaat: een verbouwing om van te houden. Een heerlijk gevoel!”