Durabrik zet zijn expansie op de Belgische markt verder en opent nieuw kantoor te Kampenhout

Vandaag heeft totaalaannemer Durabrik zijn gloednieuwe kantoor te Kampenhout geopend. Het modern gebouw aan de Haachtsesteenweg moet zorgen voor een nog betere bereikbaarheid en toegankelijkheid voor klanten uit de regio Vlaams-Brabant en Antwerpen. In het Kampenhoutse kantoor zullen zo’n tien Durabrik medewerkers klaar staan. 

Jan Lievens, algemeen directeur Durabrik: “Wij benaderen de Belgische markt al bijna 50 jaar vanuit ons hoofdkantoor te Drongen. Met de investering in deze nieuwe regionale uitvalsbasis in Kampenhout wil Durabrik ons belang voor de regio Vlaams-Brabant en Antwerpen onderstrepen. Vanuit dit nieuwe kantoor kunnen we onze klanten, lokale partners en onderaannemers in deze regio een nog vlottere en nog efficiëntere dienstverlening bezorgen. Ook voor onze projectleiders biedt dit bijkomend kantoor een betere uitvalsbasis om de lokale werven op te volgen.” 

Contacteer ons
Ann Ramaekers oSérieux! PR agency
Over Durabrik

Durabrik is het bedrijf achter de totaalaannemers Durabrik (nieuwbouw), Victor (renovatie) en Ecopuur (duurzame gebouwtechieken). Binnen Durabrik is ook een afdeling werkzaam die zich specifiek richt op overheden en publieke opdrachtgevers: Durabrik Publieke Samenwerking.

Durabrik creëert toekomstgerichte woonoplossingen vanuit ieders behoefte aan levenskwaliteit en kan zich vandaag met 50 jaar ervaring, een vaste waarde in de bouwsector noemen. Een team van 230 vaste medewerkers realiseert een jaaromzet van 99 miljoen euro. Joost en Claudia Callens staan als tweede generatie in dit familiebedrijf aan het hoofd. De hoofdzetel langs de E40 in Drongen is een blikvanger die gekenmerkt wordt door een unieke inspiratieruimte en door het blanco huis, geïntegreerd in de hoek van het gebouw. Het opvallende gebouw staat symbool voor de onderscheidende identiteit van het bedrijf.

De bedrijfsidentiteit van Durabrik wordt ontwikkeld door een progressief HR beleid. De expertise in bouwen wordt gecombineerd met een heel menselijke aanpak, waarin zowel de klant als de medewerker zich voor 100% betrokken voelt. Want bouwen begint bij mensen! Respect en vertrouwen, Ontplooiing en Ontwikkeling, Samenwerken, Innovatief ondernemen en Eigenaarschap (ROSIE) vatten de vijf bedrijfswaarden samen die uitgedragen worden door alle Durabrik medewerkers, van de metser over de bouwadviseur tot de ingenieurs. Vanuit de positieve kracht van medewerkers streeft het bedrijf naar de hoogst mogelijke klantentevredenheid.

Door zijn mensgerichte en innovatieve aanpak weet Durabrik zich te onderscheiden binnen de bouwsector. Zo werd de groep voor haar personeelsbeleid bekroond met de titel "Vlaamse HR Ambassadeur 2015' en kregen ze in 2017 van Vlerick het certificaat “Great place to work”. In 2016 werd het kwaliteitsbeleid van Durabrik beloond met de Kwinta Business Excellence Award. In 2017 werd Joost Callens, ‘CSR professional of the year’ voor het duurzaamheidsbeleid van het bedrijf.

Durabrik
Landegemstraat, 10
9031 Drongen