Durabrik zet 50 jaar vakmanschap in de kijker tijdens de Open Wervendag op 22 mei

Bezoek project Zavelkop te Halle

Plannen om een nieuwe woning te kopen of te bouwen? Bezoek dan één van de Durabrik-werven tijdens de Open Wervendag, georganiseerd door de Confederatie Bouw. Maak kennis met de nieuwste woonvormen, bouwformules- en technieken.

Wie op zoek is naar een uniek woonproject vlak bij Brussel, moet op Open Wervendag zeker het Durabrik-project ‘Zavelkop’ in Halle gaan bekijken. Je ontdekt er de troeven van dit woonproject en hoe 50 jaar bouwervaring in je toekomstige woonst vertaald wordt. Het woonproject bestaat uit 40 stijlvolle appartementen en 15 ultra-moderne woningen (opgelet, er is nog maar één woning te koop) met een bijzonder gunstig energiepeil en midden in de rustgevende natuur met als kers op de taart de grote, gemeenschappelijke groenzone achter de privétuinen.

De bouwadviseurs van Durabrik luisteren, inspireren en adviseren je tijdens Open Wervendag graag van 10 tot 17u op 10 verschillende locaties:

  • Aalst: residentie du Parc, Ninovesteenweg 74 (kijkappartement)
  • Destelbergen: Nijverheidsstraat
  • Halle: Albertstraat
  • Peutie: Martelarenstraat 116
  • Kieldrecht: Kastanjelaan (kijkwoning)
  • Gent: Hogeweg (ingang St Bernadettestraat thv 132/134)
  • Mortsel: residentie Parkhof, Antwerpsestraat 73-79 (ingang via Van Peborghlei)
  • Braine-le-Comte: Rue des Digues
  • Tubize: Rue des Fauvettes
  • Kantoor Kampenhout Haachtsesteenweg 517a waar je meer te weten komt over de projecten in Boortmeerbeek

 

Contacteer ons
Over Durabrik

Durabrik is het bedrijf achter de totaalaannemers Durabrik (nieuwbouw), Victor (renovatie) en Ecopuur (duurzame gebouwtechieken). Binnen Durabrik is ook een afdeling werkzaam die zich specifiek richt op overheden en publieke opdrachtgevers: Durabrik Publieke Samenwerking.

Durabrik creëert toekomstgerichte woonoplossingen vanuit ieders behoefte aan levenskwaliteit en kan zich vandaag met 50 jaar ervaring, een vaste waarde in de bouwsector noemen. Een team van 230 vaste medewerkers realiseert een jaaromzet van 99 miljoen euro. Joost en Claudia Callens staan als tweede generatie in dit familiebedrijf aan het hoofd. De hoofdzetel langs de E40 in Drongen is een blikvanger die gekenmerkt wordt door een unieke inspiratieruimte en door het blanco huis, geïntegreerd in de hoek van het gebouw. Het opvallende gebouw staat symbool voor de onderscheidende identiteit van het bedrijf.

De bedrijfsidentiteit van Durabrik wordt ontwikkeld door een progressief HR beleid. De expertise in bouwen wordt gecombineerd met een heel menselijke aanpak, waarin zowel de klant als de medewerker zich voor 100% betrokken voelt. Want bouwen begint bij mensen! Respect en vertrouwen, Ontplooiing en Ontwikkeling, Samenwerken, Innovatief ondernemen en Eigenaarschap (ROSIE) vatten de vijf bedrijfswaarden samen die uitgedragen worden door alle Durabrik medewerkers, van de metser over de bouwadviseur tot de ingenieurs. Vanuit de positieve kracht van medewerkers streeft het bedrijf naar de hoogst mogelijke klantentevredenheid.

Door zijn mensgerichte en innovatieve aanpak weet Durabrik zich te onderscheiden binnen de bouwsector. Zo werd de groep voor haar personeelsbeleid bekroond met de titel "Vlaamse HR Ambassadeur 2015' en kregen ze in 2017 van Vlerick het certificaat “Great place to work”. In 2016 werd het kwaliteitsbeleid van Durabrik beloond met de Kwinta Business Excellence Award. In 2017 werd Joost Callens, ‘CSR professional of the year’ voor het duurzaamheidsbeleid van het bedrijf.

Durabrik
Landegemstraat, 10
9031 Drongen