Durabrik zet 50 jaar vakmanschap in de kijker tijdens de Nieuwbouwzondag op 24 april

Plannen om een nieuwe woning te kopen of te bouwen? Kom dan zeker eens langs op Nieuwbouwzondag op 24 april tussen 14 en 17u. Op verschillende locaties in Vlaanderen kan je zondag een kijkje nemen in modelappartementen, kijkwoningen, nieuwe verkavelingen,… en kennismaken met de nieuwste woonvormen, bouwformules- en technieken.

Het is als kandidaat-bouwer niet altijd eenvoudig om je ideeën vorm te geven. Daarom opent Durabrik, de bekende bouwonderneming uit Drongen, tijdens Nieuwbouwzondag op maar liefst 8 toplocaties haar werven.  Bezoekers ontdekken ter plaatse hoe een nieuwe verkaveling ingedeeld wordt, kunnen inspiratie opdoen in woningen in opbouw, kijkwoningen en -appartementen en ontdekken wat 50 jaar bouwervaring voor hen kan opleveren.

Een overzicht van alle werven:

  • een gloednieuwe verkaveling in Zwankendammeenergiezuinige woning in Itegem
  • hedendaagse appartementen in Schelle
  • trendy stadsappartementen in Mortsel
  • ruime appartementen met zicht op een parktuin in Aalst
  • betaalbare energiezuinige woningen (nog in ruwbouwfase) in Gent
  • instapklaar appartement in Ertvelde
  • compact én comfortabel wonen in Dilbeek (nog in ruwbouwfase) 

Naar welke stijl én locatie kandidaat-bouwers ook op zoek zijn, de bouwadviseurs van Durabrik luisteren, inspireren en adviseren hen van 14 tot 17u de om samen tot de ideale woning te komen die perfect bij hun levensstijl past.

Voor meer info – http://nieuwbouwzondag.be/projecten/270-durabrik-bouwbedrijven-nv

 

 

 

Contacteer ons
Over Durabrik

Durabrik is het bedrijf achter de totaalaannemers Durabrik (nieuwbouw), Victor (renovatie) en Ecopuur (duurzame gebouwtechieken). Binnen Durabrik is ook een afdeling werkzaam die zich specifiek richt op overheden en publieke opdrachtgevers: Durabrik Publieke Samenwerking.

Durabrik creëert toekomstgerichte woonoplossingen vanuit ieders behoefte aan levenskwaliteit en kan zich vandaag met 50 jaar ervaring, een vaste waarde in de bouwsector noemen. Een team van 230 vaste medewerkers realiseert een jaaromzet van 99 miljoen euro. Joost en Claudia Callens staan als tweede generatie in dit familiebedrijf aan het hoofd. De hoofdzetel langs de E40 in Drongen is een blikvanger die gekenmerkt wordt door een unieke inspiratieruimte en door het blanco huis, geïntegreerd in de hoek van het gebouw. Het opvallende gebouw staat symbool voor de onderscheidende identiteit van het bedrijf.

De bedrijfsidentiteit van Durabrik wordt ontwikkeld door een progressief HR beleid. De expertise in bouwen wordt gecombineerd met een heel menselijke aanpak, waarin zowel de klant als de medewerker zich voor 100% betrokken voelt. Want bouwen begint bij mensen! Respect en vertrouwen, Ontplooiing en Ontwikkeling, Samenwerken, Innovatief ondernemen en Eigenaarschap (ROSIE) vatten de vijf bedrijfswaarden samen die uitgedragen worden door alle Durabrik medewerkers, van de metser over de bouwadviseur tot de ingenieurs. Vanuit de positieve kracht van medewerkers streeft het bedrijf naar de hoogst mogelijke klantentevredenheid.

Door zijn mensgerichte en innovatieve aanpak weet Durabrik zich te onderscheiden binnen de bouwsector. Zo werd de groep voor haar personeelsbeleid bekroond met de titel "Vlaamse HR Ambassadeur 2015' en kregen ze in 2017 van Vlerick het certificaat “Great place to work”. In 2016 werd het kwaliteitsbeleid van Durabrik beloond met de Kwinta Business Excellence Award. In 2017 werd Joost Callens, ‘CSR professional of the year’ voor het duurzaamheidsbeleid van het bedrijf.

Durabrik
Landegemstraat, 10
9031 Drongen