Durabrik opent kijkwoning te Londerzeel 7/2

Durabrik opent kijkwoning te Londerzeel 7/2

Bruisen alleen onze steden van het leven? Het nieuwbouwproject ‘Klein Holland’ van bouwbedrijf Durabrik in Londerzeel bewijst het tegendeel: landelijk wonen in een dynamische, groene en veilige omgeving met een vlotte bereikbaarheid van de (centrum)steden. Meteen ook een mooie vertaling van de visie van Durabrik op wonen.

Wat is er zo uniek aan deze nieuwe verkaveling?

Met meer dan 200 verenigingen leeft Londerzeel als geen ander. De Durabrik verkaveling ‘Klein Holland’ ligt op nauwelijks 2km van het centrum van deze actieve gemeente, vlakbij het station en dichtbij de belangrijkste verbindingswegen naar steden als Antwerpen en Brussel. Die mobiliteit zien we ook op de site zelf, waar met elkaar verbonden nieuwe straten en ruime voet- en fietspaden zorgen voor een veilige omgeving zonder doorgaand verkeer. 

Een  ‘geconnecteerde’ site in een ‘geconnecteerd’ dorp dus.

In een dorp is het ook makkelijk ontmoeten. Zo ook op de site waar alle wooneenheden geconcentreerd worden rond een centraal plein, met behoud van de privacy van de omliggende woningen. Elk van die woningen (halfopen en gesloten bebouwingen) telt 3 slaapkamers en beschikt over een eigen tuin en garage. De optimale oriëntatie en isolatie maken ze bijzonder energiezuinig. De sobere en hedendaagse basisstijl schept dan weer de vrijheid voor afwerking op maat van de klant.

Op zaterdag 7 februari tussen 16 en 18u zal tijdens de officiële opening van een nieuwe kijkwoning zowel het architecturale als het totaalplaatje tot in alle details worden toegelicht. Laat u ons even weten of u ook wil deelnemen? Dan maken wij tijd vrij om u een persoonlijke toelichting te geven.  

Kan u zich niet vrijmaken op dit moment, dan ontvangen we u graag na afspraak.

Adres

Kijkwoning Londerzeel
Platanenlaan
1840 Londerzeel

Gelieve uw aanwezigheid te bevestigen via Anne De Smet, via mail anne.de.smet@oserieux.be of tel. 02 772 20 50.

Contacteer ons
Over Durabrik

Durabrik is het bedrijf achter de totaalaannemers Durabrik (nieuwbouw), Victor (renovatie) en Ecopuur (duurzame gebouwtechieken). Binnen Durabrik is ook een afdeling werkzaam die zich specifiek richt op overheden en publieke opdrachtgevers: Durabrik Publieke Samenwerking.

Durabrik creëert toekomstgerichte woonoplossingen vanuit ieders behoefte aan levenskwaliteit en kan zich vandaag met 50 jaar ervaring, een vaste waarde in de bouwsector noemen. Een team van 230 vaste medewerkers realiseert een jaaromzet van 99 miljoen euro. Joost en Claudia Callens staan als tweede generatie in dit familiebedrijf aan het hoofd. De hoofdzetel langs de E40 in Drongen is een blikvanger die gekenmerkt wordt door een unieke inspiratieruimte en door het blanco huis, geïntegreerd in de hoek van het gebouw. Het opvallende gebouw staat symbool voor de onderscheidende identiteit van het bedrijf.

De bedrijfsidentiteit van Durabrik wordt ontwikkeld door een progressief HR beleid. De expertise in bouwen wordt gecombineerd met een heel menselijke aanpak, waarin zowel de klant als de medewerker zich voor 100% betrokken voelt. Want bouwen begint bij mensen! Respect en vertrouwen, Ontplooiing en Ontwikkeling, Samenwerken, Innovatief ondernemen en Eigenaarschap (ROSIE) vatten de vijf bedrijfswaarden samen die uitgedragen worden door alle Durabrik medewerkers, van de metser over de bouwadviseur tot de ingenieurs. Vanuit de positieve kracht van medewerkers streeft het bedrijf naar de hoogst mogelijke klantentevredenheid.

Door zijn mensgerichte en innovatieve aanpak weet Durabrik zich te onderscheiden binnen de bouwsector. Zo werd de groep voor haar personeelsbeleid bekroond met de titel "Vlaamse HR Ambassadeur 2015' en kregen ze in 2017 van Vlerick het certificaat “Great place to work”. In 2016 werd het kwaliteitsbeleid van Durabrik beloond met de Kwinta Business Excellence Award. In 2017 werd Joost Callens, ‘CSR professional of the year’ voor het duurzaamheidsbeleid van het bedrijf.

Durabrik
Landegemstraat, 10
9031 Drongen