Durabrik opent kijkwoning te Londerzeel 7/2

Durabrik opent kijkwoning te Londerzeel 7/2

Maandag 2 februari 2015 — Bruisen alleen onze steden van het leven? Het nieuwbouwproject ‘Klein Holland’ van bouwbedrijf Durabrik in Londerzeel bewijst het tegendeel: landelijk wonen in een dynamische, groene en veilige omgeving met een vlotte bereikbaarheid van de (centrum)steden. Meteen ook een mooie vertaling van de visie van Durabrik op wonen.

Wat is er zo uniek aan deze nieuwe verkaveling?

Met meer dan 200 verenigingen leeft Londerzeel als geen ander. De Durabrik verkaveling ‘Klein Holland’ ligt op nauwelijks 2km van het centrum van deze actieve gemeente, vlakbij het station en dichtbij de belangrijkste verbindingswegen naar steden als Antwerpen en Brussel. Die mobiliteit zien we ook op de site zelf, waar met elkaar verbonden nieuwe straten en ruime voet- en fietspaden zorgen voor een veilige omgeving zonder doorgaand verkeer. 

Een  ‘geconnecteerde’ site in een ‘geconnecteerd’ dorp dus.

In een dorp is het ook makkelijk ontmoeten. Zo ook op de site waar alle wooneenheden geconcentreerd worden rond een centraal plein, met behoud van de privacy van de omliggende woningen. Elk van die woningen (halfopen en gesloten bebouwingen) telt 3 slaapkamers en beschikt over een eigen tuin en garage. De optimale oriëntatie en isolatie maken ze bijzonder energiezuinig. De sobere en hedendaagse basisstijl schept dan weer de vrijheid voor afwerking op maat van de klant.

Op zaterdag 7 februari tussen 16 en 18u zal tijdens de officiële opening van een nieuwe kijkwoning zowel het architecturale als het totaalplaatje tot in alle details worden toegelicht. Laat u ons even weten of u ook wil deelnemen? Dan maken wij tijd vrij om u een persoonlijke toelichting te geven.  

Kan u zich niet vrijmaken op dit moment, dan ontvangen we u graag na afspraak.

Adres

Kijkwoning Londerzeel
Platanenlaan
1840 Londerzeel

Gelieve uw aanwezigheid te bevestigen via Anne De Smet, via mail anne.de.smet@oserieux.be of tel. 02 772 20 50.

Anne De Smet oSérieux! PR agency