Durabrik combineert het beste van twee werelden in Oudenaarde

Een unieke kans! Alleen zo kan je het gloednieuwe project van Durabrik in Oudenaarde omschrijven. Bouwgrond is bijzonder schaars te midden van alle pracht in de Vlaamse Ardennen. Deze verkaveling omhelst maar liefst 20* rustig gelegen woningen op amper 3 kilometer van het centrum van Oudenaarde.

De loten liggen in de Puithoekstraat in Nederename, een deelgemeente van Oudenaarde. Deze buurt combineert het beste van twee werelden. Je woont in alle rust in een jonge wijk zonder doorgaand verkeer, ideaal voor de kinderen. En toch sta  je op een mum van tijd via het wandelpad aan de school.  Ook winkels en openbaar vervoer liggen op een boogscheut van de verkaveling.

Open, halfopen of gesloten?  Het kan allemaal.  Qua stijl kan je voor de halfopen en gesloten bebouwingen kiezen voor hedendaags, klassiek of modern. Voor de open bebouwingen heb je een vrije keuze qua architectuur. 

 

*  Nog 18 beschikbaar, reeds 2 verkocht

Over Durabrik

Durabrik is het bedrijf achter de totaalaannemers Durabrik (nieuwbouw), Victor (renovatie) en Ecopuur (duurzame gebouwtechieken). Binnen Durabrik is ook een afdeling werkzaam die zich specifiek richt op overheden en publieke opdrachtgevers: Durabrik Publieke Samenwerking.

Durabrik creëert toekomstgerichte woonoplossingen vanuit ieders behoefte aan levenskwaliteit en kan zich vandaag met 50 jaar ervaring, een vaste waarde in de bouwsector noemen. Een team van 230 vaste medewerkers realiseert een jaaromzet van 99 miljoen euro. Joost en Claudia Callens staan als tweede generatie in dit familiebedrijf aan het hoofd. De hoofdzetel langs de E40 in Drongen is een blikvanger die gekenmerkt wordt door een unieke inspiratieruimte en door het blanco huis, geïntegreerd in de hoek van het gebouw. Het opvallende gebouw staat symbool voor de onderscheidende identiteit van het bedrijf.

De bedrijfsidentiteit van Durabrik wordt ontwikkeld door een progressief HR beleid. De expertise in bouwen wordt gecombineerd met een heel menselijke aanpak, waarin zowel de klant als de medewerker zich voor 100% betrokken voelt. Want bouwen begint bij mensen! Respect en vertrouwen, Ontplooiing en Ontwikkeling, Samenwerken, Innovatief ondernemen en Eigenaarschap (ROSIE) vatten de vijf bedrijfswaarden samen die uitgedragen worden door alle Durabrik medewerkers, van de metser over de bouwadviseur tot de ingenieurs. Vanuit de positieve kracht van medewerkers streeft het bedrijf naar de hoogst mogelijke klantentevredenheid.

Door zijn mensgerichte en innovatieve aanpak weet Durabrik zich te onderscheiden binnen de bouwsector. Zo werd de groep voor haar personeelsbeleid bekroond met de titel "Vlaamse HR Ambassadeur 2015' en kregen ze in 2017 van Vlerick het certificaat “Great place to work”. In 2016 werd het kwaliteitsbeleid van Durabrik beloond met de Kwinta Business Excellence Award. In 2017 werd Joost Callens, ‘CSR professional of the year’ voor het duurzaamheidsbeleid van het bedrijf.

Durabrik
Landegemstraat, 10
9031 Drongen