Durabrik Boortmeerbeek (Heikestraat): Op naar de tweede fase!

Na het succes van de eerste fase, start Durabrik met de tweede fase van het nieuwbouwproject in de Heikestraat te Boortmeerbeek: 9 hedendaagse, halfopen woningen.

Jan Lievens, Directeur Durabrik licht het succes van de verkaveling toe: “Ik ben ervan overtuigd dat een goede ligging een grote rol speelt. Wonen in het groen, maar toch op een boogscheut van Mechelen en met een uitstekende verbinding naar Brussel en Antwerpen, trekt heel wat jonge gezinnen over de streep. Onze drie werven in Boortmeerbeek zijn hiervan een perfect voorbeeld.”

De Durabrik-werven in Boortmeerbeek

  • Heikestraat – Tweede fase met 9 ruime en moderne, halfopen woningen met mooie tuin en een garage of carport. Elke woning bestaat uit 3 slaapkamers en biedt daarbij de mogelijkheid tot één of meerdere extra kamers op zolder.
  • Boortmeerbeek Kouter - Nog 6 ruime en energievriendelijke woningen
  • Heihoekweg – Nog slechts 2 moderne woningen met zuidgerichte tuin
Over Durabrik

Durabrik is het bedrijf achter de totaalaannemers Durabrik (nieuwbouw), Victor (renovatie) en Ecopuur (duurzame gebouwtechieken). Binnen Durabrik is ook een afdeling werkzaam die zich specifiek richt op overheden en publieke opdrachtgevers: Durabrik Publieke Samenwerking.

Durabrik creëert toekomstgerichte woonoplossingen vanuit ieders behoefte aan levenskwaliteit en kan zich vandaag met 50 jaar ervaring, een vaste waarde in de bouwsector noemen. Een team van 230 vaste medewerkers realiseert een jaaromzet van 99 miljoen euro. Joost en Claudia Callens staan als tweede generatie in dit familiebedrijf aan het hoofd. De hoofdzetel langs de E40 in Drongen is een blikvanger die gekenmerkt wordt door een unieke inspiratieruimte en door het blanco huis, geïntegreerd in de hoek van het gebouw. Het opvallende gebouw staat symbool voor de onderscheidende identiteit van het bedrijf.

De bedrijfsidentiteit van Durabrik wordt ontwikkeld door een progressief HR beleid. De expertise in bouwen wordt gecombineerd met een heel menselijke aanpak, waarin zowel de klant als de medewerker zich voor 100% betrokken voelt. Want bouwen begint bij mensen! Respect en vertrouwen, Ontplooiing en Ontwikkeling, Samenwerken, Innovatief ondernemen en Eigenaarschap (ROSIE) vatten de vijf bedrijfswaarden samen die uitgedragen worden door alle Durabrik medewerkers, van de metser over de bouwadviseur tot de ingenieurs. Vanuit de positieve kracht van medewerkers streeft het bedrijf naar de hoogst mogelijke klantentevredenheid.

Door zijn mensgerichte en innovatieve aanpak weet Durabrik zich te onderscheiden binnen de bouwsector. Zo werd de groep voor haar personeelsbeleid bekroond met de titel "Vlaamse HR Ambassadeur 2015' en kregen ze in 2017 van Vlerick het certificaat “Great place to work”. In 2016 werd het kwaliteitsbeleid van Durabrik beloond met de Kwinta Business Excellence Award. In 2017 werd Joost Callens, ‘CSR professional of the year’ voor het duurzaamheidsbeleid van het bedrijf.

Durabrik
Landegemstraat, 10
9031 Drongen