Durabrik blijft verder groeien in regio Leuven.

Met het project in Linden kent Durabrik opnieuw een topverkoop. Maar liefst 70% van dit gloednieuwe aanbod is al verkocht.  Het bekende bouwbedrijf uit Drongen zet ook in regio Leuven haar grootste troeven in de kijker:  het samenbrengen van het juiste aanbod voor het juiste publiek op de juiste plaats.

Jan Lievens, directeur Durabrik: "Vlaams Brabant en meer bepaald de regio rond Leuven, vormt één van de topprioriteiten in de verdere ontwikkeling van ons bedrijf. Wij geloven rotstvast in de groei van deze regio. Het succes van dit nieuwe project in Linden is slechts een eerste stap, de plannen voor nieuwe woonprojecten in Rotselaar en Tildonk liggen al klaar."

De heerlijk rustige gemeente Linden in het midden van het Hageland ligt op een steenworp van Leuven en is een uitstekende uitvalsbasis voor wie een groene woonomgeving wil combineren met vlot vervoer naar het werk. Vlakbij de verkaveling bevinden zich twee bushaltes (op een kwartier ben je in het centrum van Leuven) en ook de E40 en de E314 zijn kortbij gelegen.

Het project telt in totaal 16 woningen opgetrokken in klassieke stijl. De leefruimte bevindt zich op het gelijkvloers of de eerste verdieping. Elke woning beschikt over 3 tot 4 slaapkamers, een mooie tuin en een garage of een parkeerplaats.

En het succes werkt aanstekelijk, want de plannen om ook Durabrik-woningen in Rotselaar en appartementen in Tildonk te bouwen, liggen al klaar. 

Contacteer ons
Ann Ramaekers oSérieux! PR agency
Over Durabrik

Durabrik is het bedrijf achter de totaalaannemers Durabrik (nieuwbouw), Victor (renovatie) en Ecopuur (duurzame gebouwtechieken). Binnen Durabrik is ook een afdeling werkzaam die zich specifiek richt op overheden en publieke opdrachtgevers: Durabrik Publieke Samenwerking.

Durabrik creëert toekomstgerichte woonoplossingen vanuit ieders behoefte aan levenskwaliteit en kan zich vandaag met 50 jaar ervaring, een vaste waarde in de bouwsector noemen. Een team van 230 vaste medewerkers realiseert een jaaromzet van 99 miljoen euro. Joost en Claudia Callens staan als tweede generatie in dit familiebedrijf aan het hoofd. De hoofdzetel langs de E40 in Drongen is een blikvanger die gekenmerkt wordt door een unieke inspiratieruimte en door het blanco huis, geïntegreerd in de hoek van het gebouw. Het opvallende gebouw staat symbool voor de onderscheidende identiteit van het bedrijf.

De bedrijfsidentiteit van Durabrik wordt ontwikkeld door een progressief HR beleid. De expertise in bouwen wordt gecombineerd met een heel menselijke aanpak, waarin zowel de klant als de medewerker zich voor 100% betrokken voelt. Want bouwen begint bij mensen! Respect en vertrouwen, Ontplooiing en Ontwikkeling, Samenwerken, Innovatief ondernemen en Eigenaarschap (ROSIE) vatten de vijf bedrijfswaarden samen die uitgedragen worden door alle Durabrik medewerkers, van de metser over de bouwadviseur tot de ingenieurs. Vanuit de positieve kracht van medewerkers streeft het bedrijf naar de hoogst mogelijke klantentevredenheid.

Door zijn mensgerichte en innovatieve aanpak weet Durabrik zich te onderscheiden binnen de bouwsector. Zo werd de groep voor haar personeelsbeleid bekroond met de titel "Vlaamse HR Ambassadeur 2015' en kregen ze in 2017 van Vlerick het certificaat “Great place to work”. In 2016 werd het kwaliteitsbeleid van Durabrik beloond met de Kwinta Business Excellence Award. In 2017 werd Joost Callens, ‘CSR professional of the year’ voor het duurzaamheidsbeleid van het bedrijf.

Durabrik
Landegemstraat, 10
9031 Drongen