Durabrik blijft verder groeien in regio Leuven.

Dinsdag 12 april 2016 — Met het project in Linden kent Durabrik opnieuw een topverkoop. Maar liefst 70% van dit gloednieuwe aanbod is al verkocht.  Het bekende bouwbedrijf uit Drongen zet ook in regio Leuven haar grootste troeven in de kijker:  het samenbrengen van het juiste aanbod voor het juiste publiek op de juiste plaats.

Jan Lievens, directeur Durabrik: "Vlaams Brabant en meer bepaald de regio rond Leuven, vormt één van de topprioriteiten in de verdere ontwikkeling van ons bedrijf. Wij geloven rotstvast in de groei van deze regio. Het succes van dit nieuwe project in Linden is slechts een eerste stap, de plannen voor nieuwe woonprojecten in Rotselaar en Tildonk liggen al klaar."

De heerlijk rustige gemeente Linden in het midden van het Hageland ligt op een steenworp van Leuven en is een uitstekende uitvalsbasis voor wie een groene woonomgeving wil combineren met vlot vervoer naar het werk. Vlakbij de verkaveling bevinden zich twee bushaltes (op een kwartier ben je in het centrum van Leuven) en ook de E40 en de E314 zijn kortbij gelegen.

Het project telt in totaal 16 woningen opgetrokken in klassieke stijl. De leefruimte bevindt zich op het gelijkvloers of de eerste verdieping. Elke woning beschikt over 3 tot 4 slaapkamers, een mooie tuin en een garage of een parkeerplaats.

En het succes werkt aanstekelijk, want de plannen om ook Durabrik-woningen in Rotselaar en appartementen in Tildonk te bouwen, liggen al klaar. 

Durabrik_Linden
Durabrik_Linden
Durabrik_Linden