Bouwkriebels? Dan ben je tijdens de Nieuwbouwzondag op 22 oktober bij Durabrik aan het juiste adres!

Ook in Aalst!

Donderdag 19 oktober 2017 — Op zoek naar een nieuwe woonst of wil je graag wat inspiratie opdoen? Durabrik opent tijdens Nieuwbouwzondag maar liefst 8 modelwoningen of -appartementen in Vlaanderen. Ook in Aalst! Daar zet Durabrik de unieke villaresidentie 'Du Parc' in de kijker tijdens Nieuwbouwzondag.

Tussen 14 en 17u kan je een bezoekje brengen aan de ruime appartementen met goed georiënteerde leefterrassen. Deze residentie wordt omgeven door groen maar ligt toch op een boogscheut van het bruisende Aalst. In deze laatste fase zijn er nog 5 appartementen en slechts 1 penthouse beschikbaar. Snel zijn is dus de boodschap! 

Natuurlijk geven onze bouwadviseurs bezoekers ook graag meer uitleg over alle lopende bouwprojecten in de regio Aalst, zoals het pas gelanceerde woonproject in de Ninovesteenweg (in het verlengde van site ‘du Parc’) of de moderne appartementen en woningen in de Merestraat.

Durabrik lanceert op Nieuwbouwzondag ook de actie ‘Test je woning’. Wil je zelf één van onze kijkwoningen of -appartementen een weekend lang uittesten?  Kom dan op zondag 22 oktober zeker langs en schrijf je in.

Voor meer informatie: surf naar www.durabrik.be

Durabrik Aalst