Betaalbaar wonen in de kleinste deelgemeente van Heist-op-den-Berg.

In het landelijke Wiekevorst bouwt Durabrik 2 gesloten en 8 halfopen woningen. Al deze woningen hebben een grote bewoonbare oppervlakte (min 150 m²) die bovendien enorm efficiënt wordt benut. Met de zuidwest gerichte tuin geniet je na een werkdag en in het weekend tenvolle van de zon. 

Architect Tom Claes over de indeling: “De keuken en leefruimte geven uit op de zuidwest gerichte tuin. Op de eerste verdieping is er zowel gedacht aan comfort als aan functionaliteit: 3 slaapkamers, een badkamer en een apart toilet. De zolder biedt ruimte aan 1 of 2 extra (slaap)kamers. “

Ook al is Wiekevorst landelijk en rustgevend, bewoners kunnen toch vlot de baan op, zowel met de auto als met het openbaar vervoer. Lokale handelaars zijn  bereikbaar met de fiets of te voet

De woningen gaan van € 266.400 tot € 290.500 (excl. BTW en kosten).

Geïnteresseerden zijn welkom op de infoavond op donderdag 26 januari. Inschrijven kan via de website: https://durabrik.be/nl/evenementen/infoavond-wiekevorst

 

Contacteer ons
Dorien Verté Communicatie Medewerker, Durabrik
Dorien Verté Communicatie Medewerker, Durabrik
Over Durabrik

Durabrik is het bedrijf achter de totaalaannemers Durabrik (nieuwbouw), Victor (renovatie) en Ecopuur (duurzame gebouwtechieken). Binnen Durabrik is ook een afdeling werkzaam die zich specifiek richt op overheden en publieke opdrachtgevers: Durabrik Publieke Samenwerking.

Durabrik creëert toekomstgerichte woonoplossingen vanuit ieders behoefte aan levenskwaliteit en kan zich vandaag met 50 jaar ervaring, een vaste waarde in de bouwsector noemen. Een team van 230 vaste medewerkers realiseert een jaaromzet van 99 miljoen euro. Joost en Claudia Callens staan als tweede generatie in dit familiebedrijf aan het hoofd. De hoofdzetel langs de E40 in Drongen is een blikvanger die gekenmerkt wordt door een unieke inspiratieruimte en door het blanco huis, geïntegreerd in de hoek van het gebouw. Het opvallende gebouw staat symbool voor de onderscheidende identiteit van het bedrijf.

De bedrijfsidentiteit van Durabrik wordt ontwikkeld door een progressief HR beleid. De expertise in bouwen wordt gecombineerd met een heel menselijke aanpak, waarin zowel de klant als de medewerker zich voor 100% betrokken voelt. Want bouwen begint bij mensen! Respect en vertrouwen, Ontplooiing en Ontwikkeling, Samenwerken, Innovatief ondernemen en Eigenaarschap (ROSIE) vatten de vijf bedrijfswaarden samen die uitgedragen worden door alle Durabrik medewerkers, van de metser over de bouwadviseur tot de ingenieurs. Vanuit de positieve kracht van medewerkers streeft het bedrijf naar de hoogst mogelijke klantentevredenheid.

Door zijn mensgerichte en innovatieve aanpak weet Durabrik zich te onderscheiden binnen de bouwsector. Zo werd de groep voor haar personeelsbeleid bekroond met de titel "Vlaamse HR Ambassadeur 2015' en kregen ze in 2017 van Vlerick het certificaat “Great place to work”. In 2016 werd het kwaliteitsbeleid van Durabrik beloond met de Kwinta Business Excellence Award. In 2017 werd Joost Callens, ‘CSR professional of the year’ voor het duurzaamheidsbeleid van het bedrijf.

Durabrik
Landegemstraat, 10
9031 Drongen