Betaalbaar en residentieel wonen dichtbij Gent

Vrijdag 18 november 2016 — Durabrik bouwt 34 nieuwe woningen in een grote residentiële verkaveling in De Pinte. Het project is ideaal gelegen.  Crèches, scholen, winkels, sportfaciliteiten en natuur vind je allemaal binnen een straal van 1 km. Bovendien is dit qua mobiliteit een all-in verkaveling. Met de fiets sta je in een wip aan het station en de bushalte is op wandelafstand. De  op- en afritten van de E17, E40 en N60 zijn vlakbij en het centrum van Gent ligt op amper 10 km.Een unieke kans voor wie graag in De Pinte wil wonen want bouwgrond is er enorm schaars.

Van de 34 woningen die Durabrik bouwt, zijn er 13 open bebouwingen met een vrije architectuur. Hier kies je zelf je stijl volgens jouw wensen en budget. De andere 16 halfopen en 5 gesloten woningen hebben een moderne architectuur met rood-grijze bakstenen en een houten gevelbekleding. Garage of carport? Aan jou de keuze! Je hebt al een gesloten woning vanaf € 314.500 excl. kosten.
Bij Durabrik bouwen we duurzaam: je woning is energiezuinig en biedt bovendien de mogelijkheid om in te spelen op veranderende ecologische technieken. Naast vloerverwarming en een ventilatiesysteem type D, kan je je woning ook uitrusten met zonnepanelen. Hierdoor wordt ze bijna energieneutraal.  

Architect Jan Claeys: ‘De esthetische afwerking van de huizen speelt mooi in op de natuurtoetsen rondom. Het moderne en sobere uitzicht past naadloos in de omgeving. Binnen krijg je op het gelijkvloers een leefruimte met een open keuken, een eerste verdieping met 3 slaapkamers en een badkamer. De huizen met een hellend dak hebben een zolder die ingericht kan worden als een 4de slaapkamer of als berging. Buiten geniet je van een mooie tuin en een gezellig terras.’

Durabrik bestaat dit jaar 50 jaar. Deze halve eeuw vakmanschap zorgt ervoor dat je als klant kan rekenen op een heldere planning en respect voor je budget. Onze medewerkers luisteren met hun volle aandacht om samen met jou een thuis te bouwen. Met één centraal contactpersoon geniet je van een zorgeloos bouwproces.