Betaalbaar en residentieel wonen dichtbij Gent

Durabrik bouwt 34 nieuwe woningen in een grote residentiële verkaveling in De Pinte. Het project is ideaal gelegen.  Crèches, scholen, winkels, sportfaciliteiten en natuur vind je allemaal binnen een straal van 1 km. Bovendien is dit qua mobiliteit een all-in verkaveling. Met de fiets sta je in een wip aan het station en de bushalte is op wandelafstand. De  op- en afritten van de E17, E40 en N60 zijn vlakbij en het centrum van Gent ligt op amper 10 km.Een unieke kans voor wie graag in De Pinte wil wonen want bouwgrond is er enorm schaars.

Van de 34 woningen die Durabrik bouwt, zijn er 13 open bebouwingen met een vrije architectuur. Hier kies je zelf je stijl volgens jouw wensen en budget. De andere 16 halfopen en 5 gesloten woningen hebben een moderne architectuur met rood-grijze bakstenen en een houten gevelbekleding. Garage of carport? Aan jou de keuze! Je hebt al een gesloten woning vanaf € 314.500 excl. kosten.
Bij Durabrik bouwen we duurzaam: je woning is energiezuinig en biedt bovendien de mogelijkheid om in te spelen op veranderende ecologische technieken. Naast vloerverwarming en een ventilatiesysteem type D, kan je je woning ook uitrusten met zonnepanelen. Hierdoor wordt ze bijna energieneutraal.  

Architect Jan Claeys: ‘De esthetische afwerking van de huizen speelt mooi in op de natuurtoetsen rondom. Het moderne en sobere uitzicht past naadloos in de omgeving. Binnen krijg je op het gelijkvloers een leefruimte met een open keuken, een eerste verdieping met 3 slaapkamers en een badkamer. De huizen met een hellend dak hebben een zolder die ingericht kan worden als een 4de slaapkamer of als berging. Buiten geniet je van een mooie tuin en een gezellig terras.’

Durabrik bestaat dit jaar 50 jaar. Deze halve eeuw vakmanschap zorgt ervoor dat je als klant kan rekenen op een heldere planning en respect voor je budget. Onze medewerkers luisteren met hun volle aandacht om samen met jou een thuis te bouwen. Met één centraal contactpersoon geniet je van een zorgeloos bouwproces.  

 

Contacteer ons
Over Durabrik

Durabrik is het bedrijf achter de totaalaannemers Durabrik (nieuwbouw), Victor (renovatie) en Ecopuur (duurzame gebouwtechieken). Binnen Durabrik is ook een afdeling werkzaam die zich specifiek richt op overheden en publieke opdrachtgevers: Durabrik Publieke Samenwerking.

Durabrik creëert toekomstgerichte woonoplossingen vanuit ieders behoefte aan levenskwaliteit en kan zich vandaag met 50 jaar ervaring, een vaste waarde in de bouwsector noemen. Een team van 230 vaste medewerkers realiseert een jaaromzet van 99 miljoen euro. Joost en Claudia Callens staan als tweede generatie in dit familiebedrijf aan het hoofd. De hoofdzetel langs de E40 in Drongen is een blikvanger die gekenmerkt wordt door een unieke inspiratieruimte en door het blanco huis, geïntegreerd in de hoek van het gebouw. Het opvallende gebouw staat symbool voor de onderscheidende identiteit van het bedrijf.

De bedrijfsidentiteit van Durabrik wordt ontwikkeld door een progressief HR beleid. De expertise in bouwen wordt gecombineerd met een heel menselijke aanpak, waarin zowel de klant als de medewerker zich voor 100% betrokken voelt. Want bouwen begint bij mensen! Respect en vertrouwen, Ontplooiing en Ontwikkeling, Samenwerken, Innovatief ondernemen en Eigenaarschap (ROSIE) vatten de vijf bedrijfswaarden samen die uitgedragen worden door alle Durabrik medewerkers, van de metser over de bouwadviseur tot de ingenieurs. Vanuit de positieve kracht van medewerkers streeft het bedrijf naar de hoogst mogelijke klantentevredenheid.

Door zijn mensgerichte en innovatieve aanpak weet Durabrik zich te onderscheiden binnen de bouwsector. Zo werd de groep voor haar personeelsbeleid bekroond met de titel "Vlaamse HR Ambassadeur 2015' en kregen ze in 2017 van Vlerick het certificaat “Great place to work”. In 2016 werd het kwaliteitsbeleid van Durabrik beloond met de Kwinta Business Excellence Award. In 2017 werd Joost Callens, ‘CSR professional of the year’ voor het duurzaamheidsbeleid van het bedrijf.

Durabrik
Landegemstraat, 10
9031 Drongen