Betaalbaar en kindvriendelijk wonen vlakbij de Nederlandse grens, in De Klinge.

Betaalbaar en kindvriendelijk wonen vlakbij de Nederlandse grens, in De Klinge.

Duurzaam wonen in een uiterst kindvriendelijke buurt, het kan dankzij Durabrik. Tijdens de eerste bouwfase van het nieuwe project in De Klinge worden er 10 halfopen en 2 gesloten woningen gebouwd. Dankzij de vloerverwarming, een verwarmingssysteem op lage temperatuur, kan je je woning volledig energie-onafhankelijk maken.  De groene speelzone voor de kinderen is al volop in aanleg. Met een bloemenweide, wilgentunnel, voetbalveld en speeltuintje komen ze niks tekort. 

Architect Koen Van Parys over de bouwstijl:

“De huizen hebben een moderne afwerking met verschillende baksteenkleuren en accenten. Het uitzicht van de woning krijgt een hedendaags cachet dankzij het gebruik van platen. Het buitenschrijnwerk en de dakbedekking zorgen voor een strakke afwerking met speelse toetsen.”

De woningen zijn sinds midden november in verkoop. Je hebt er al een woning vanaf € 273.000 (excl. kosten). 

 

Contacteer ons
Dorien Verté Communicatie Medewerker, Durabrik
Dorien Verté Communicatie Medewerker, Durabrik
Over Durabrik

Durabrik is het bedrijf achter de totaalaannemers Durabrik (nieuwbouw), Victor (renovatie) en Ecopuur (duurzame gebouwtechieken). Binnen Durabrik is ook een afdeling werkzaam die zich specifiek richt op overheden en publieke opdrachtgevers: Durabrik Publieke Samenwerking.

Durabrik creëert toekomstgerichte woonoplossingen vanuit ieders behoefte aan levenskwaliteit en kan zich vandaag met 50 jaar ervaring, een vaste waarde in de bouwsector noemen. Een team van 230 vaste medewerkers realiseert een jaaromzet van 99 miljoen euro. Joost en Claudia Callens staan als tweede generatie in dit familiebedrijf aan het hoofd. De hoofdzetel langs de E40 in Drongen is een blikvanger die gekenmerkt wordt door een unieke inspiratieruimte en door het blanco huis, geïntegreerd in de hoek van het gebouw. Het opvallende gebouw staat symbool voor de onderscheidende identiteit van het bedrijf.

De bedrijfsidentiteit van Durabrik wordt ontwikkeld door een progressief HR beleid. De expertise in bouwen wordt gecombineerd met een heel menselijke aanpak, waarin zowel de klant als de medewerker zich voor 100% betrokken voelt. Want bouwen begint bij mensen! Respect en vertrouwen, Ontplooiing en Ontwikkeling, Samenwerken, Innovatief ondernemen en Eigenaarschap (ROSIE) vatten de vijf bedrijfswaarden samen die uitgedragen worden door alle Durabrik medewerkers, van de metser over de bouwadviseur tot de ingenieurs. Vanuit de positieve kracht van medewerkers streeft het bedrijf naar de hoogst mogelijke klantentevredenheid.

Door zijn mensgerichte en innovatieve aanpak weet Durabrik zich te onderscheiden binnen de bouwsector. Zo werd de groep voor haar personeelsbeleid bekroond met de titel "Vlaamse HR Ambassadeur 2015' en kregen ze in 2017 van Vlerick het certificaat “Great place to work”. In 2016 werd het kwaliteitsbeleid van Durabrik beloond met de Kwinta Business Excellence Award. In 2017 werd Joost Callens, ‘CSR professional of the year’ voor het duurzaamheidsbeleid van het bedrijf.

Durabrik
Landegemstraat, 10
9031 Drongen